Exclusiv Radio 21: Tom Boxer a lansat piesa „Hey” la Request 629

De Unica.ro pe

Tom Boxer, talentatul DJ şi producător cunoscut pentru hiturile „Morena” feat Antonia, „Deep in Love” feat Morena sau „Voulez Vous” feat Meital de Razon, s-a lăsat dezbrăcat de secrete marţi, 3 iulie, în cadrul emsiunii Request 629 de la Radio 21, găzduită de Liviu Hodor între orele 18:00 şi 21:00.
Artistul a fost invitat al rubricii „Vedete la perete”, alături de frumoasa Morena, în cadrul căreia vedetele stau de vorbă cu fanii pe peretele de Facebook Radio 21,  www.facebook.com/radio21 , ocazie cu care a lansat o piesă nouă în exclusivitate  – „Hey”. Single-ul nou a fost compus chiar de Morena.
„Eu lucram la linia melodică, iar Morena a început dintr-o dată să o fredoneze. Este o piesă foarte sexy şi pozitivă. Duce un pic spre „Morena”, este deep house. Eu iubesc muzica asta, aşa că am încercat să fac o chestie cât se poate de comercială, dar în acest gen.”, spune Tom Boxer.
Întrebaţi dacă îşi amintesc întâmplări amuzante din timpul concertelor, cei doi s-au distrat copios. „Înainte de un concert, organizatorul m-a sunat şi mi-a zis că nu are să-mi dea banii pentru că nu vine multă lume. Apoi s-a răzgândit şi m-a plătit cu o sacoşă de monede de 2 şi 5 euro”, a povestit Tom Boxer. „Eu cred că momentul în care am căzut pe o scenă din Spania, în faţa a 3000 de oameni, este mai amuzant”, a completat Morena.
Tom Boxer a mărturisit că are planuri mari pe plan muzical: l-a luat pe Lexter sub managementul lui, şi-a deschis o casă de discuri în Amsterdam şi pregăteşte o super colaborare cu Pitbull!
Interviul complet cu Tom Boxer si Morena la Request 629 precum şi piesa „Hey” se pot asculta aici

Liviu Hodor, cel mai fashion DJ din România, se aude la Request 629, de luni până vineri, între orele 18:00 şi 21:00, unde îşi răsfaţă ascultătorii cu cea mai bună muzică a momentului, mixată în trei ore cu dedicaţii şi voie bună!
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Ce este embolia cu lichid amniotic - de ce apare și cum se manifestă

Ce este embolia cu lichid amniotic - de ce apare și cum se manifestă