Eurovision 2012: reprezentanta Spaniei a fost rugată să nu câştige

De pe

Pastora Soler, reprezentanta Spaniei la Eurovision,a declarat că televiziunea publică Spaniolă a rugat-o să nu câştige concursul pentru că ţara ei nu îşi permite să organizeze Eurovision 2013.
Mai în glumă, mai în serios, Pastora Soler a declarat într-un interviu că nu vrea să câştige Eurovision. „Cred că nu este momentul, nici pentru Spania, nici pentru televiziunea spaniolă să câştigăm Eurovisionul”, a spus artista. „Chiar dacă vom câştiga, cred că va fi imposibil (să organizăm următoarea ediţie, n.r.), pentru că acest lucru costă enorm de mulţi bani”, a adăugat Soler citată de Mediafax.

„Azerbaidjanul poate să îşi permită acest lucru, pentru că ştim cu toţii că este o ţară care are petrol, dar noi nu putem, trebuie să ieşim mai întâi din această perioadă grea”, a adăugat Pastora Soler, care şi-ar dori să se claseze totuşi „între primele cinci, pe locul al doilea, al treilea sau al patrulea”.

Cântăreaţa în vârstă de 33 de ani va concura sâmbătă în finala concursului EUROVISION cu cântecul „Quedate conmigo”. Spania face parte dintre ţările calificate din oficiu în finală, în virtutea contribuţiei financiare importante pe care o aduce în fiecare an pentru organizarea evenimentului.
Ca să fim sinceri, Pastora nici nu ar avea prea multe şanse la locul întâi, cu această piesă:

Foto: Youtube

Ce au furat CRBL și Oase la Asia Express. VIDEO exclusiv

Ce au furat CRBL și Oase la Asia Express. VIDEO exclusiv