Eurovision 2012: Elena de la Mandinga îşi serbează ziua de naştere în Azerbaidjan

De PR, pe

Joi, 17 mai, Elena își serbează ziua de naștere între fani, jurnaliști și mai ales colegii ei din trupa Mandinga si stafful TVR care o însoțește la Baku pentru Eurovision.
Fix la miezul nopții, Dan Manoliu împreună cu echipa TVR a năvălit în camera  Elenei cu un buchet uriaș de trandafiri, cântând ”La mulți ani”.
Solista, votată de fanii Eurovision drept cea mai sexy participantă din concurs, a zâmbit larg, i-a pupat pe membrii echipei TVR și a spus că anul acesta românii vor fi foarte mândri că Mandinga îi reprezintă la Eurovision.
După supriza de la miezul nopții a urmat una matinală, în direct la Ictimai TV, liderul posturilor din Azerbaidjan, dar și organizatorul Eurovision 2012. Trupa Mandinga s-a aflat timp de o oră în direct în cel mai popular program TV din țară, unde a cântat live nu doar Zaleilah ci și piese tradiționale din Azerbaidjan cu ajutorul bandului emisiunii.
Prezentatorul i-a oferit un trandafir roșu drept cadou dar și un tablou, în timp ce artistul Abba Bagirov, cântăreț foarte apreciat de azeri, a venit să-i cânte special un cântec și la mulți ani în limba engleză.
Dacă azi Elena și-a sărbătorit ziua de naștere, ieri a fost Zach sărbătoritul, cei doi urmând să aibă parte de o petrecere surpriză și de un tort uriaș, dar asta după cea de-a doua repetiție oficială care va avea loc în a doua parte a zilei de joi. Cum ei încă nu știu nimic de supriza pregătită de ceilalți membri Mandinga și de TVR, nu spunem nimic acum.
La fel ca în fiecare an, Televiziunea Română va transmite în direct la TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional toate cele trei competiţii Eurovision, cu începere de la ora 22.00.

În 22 mai, prima semifinală (în care românii vor putea vota, dar nu pentru Mandinga), în 24 mai a doua semifinală (în care România nu are drept de vot) şi finala Eurovision din 26 mai, în care toate ţările participante la concurs vor avea drept de vot, indiferent daca s-au calificat sau nu.

România la Eurovision: Televiziunea Română (TVR), membră a EBU, este organizatoarea Selecţiei Naţionale şi participă la competiţia europeană din anul 1993, dar s-a calificat şi a participat la finala concursului în 1994.
Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem – Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi – Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu – Atena, 2006).
Melodia românească cu cel mai mare punctaj obţinut în finala Eurovision (172 de puncte) este Tornero, compusă de Eduard Cîrcotă şi interpretată de Mihai Trăistariu.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!