Elena de la Mandinga, rochii Maria Lucia Hohan la Eurovision

De PR, pe

Cu numai trei zile înaintea plecării la Baku, trupa Mandinga şi delegaţia României au avut la TVR o întâlnire cu presa şi cu fanii.
Suntem mândri să reprezentăm România la Eurovision, ne concentrăm asupra show-ului şi vom face tot ceea ce ne stă în putinţă pentru a vă face fericiţi”, a declarat Elena, solista Mandinga, în timpul întâlnirii.
Designerul  Maria Lucia Hohan a gândit şi realizat pentru Elena două ţinute  „colorate”, urmând să poată fi văzute, pe rând, în prima semifinală, ce va avea loc pe 22 mai, iar cealaltă în finala din 26 mai. Florin Dobre este responsabil de ţinuta băieţilor, cu haine domninant albe şi foarte stilate.
Reprezentantul casei de discuri Cat Music, Dan Popi şi Sergiu Stoiadin, managerul Mandinga au precizat că trupa este difuzată în întreaga lume, a intrat în playlisturile posturilor de radio, iar solicitările de interviuri vin cu zecile în fiecare zi din toate colţurile lumii, acesta fiind un indiciu bun că „Zaleilah” se face remarcată printre celelalte piese înscrise la Eurovision Song Contest 2012.  Costi Ioniţă, compozitorul hitului, a spus că „Zaleilah” a fost creată după o reţetă specifică unei piese de succes, nu se gândea la Eurovision atunci când a lucrat la ea, dar acum este bucuros de reacţiile din întreaga lume şi crede că Mandinga îi va face mândri pe români.
Designerii Alexandru Ghilduş şi Costel Chitea, profesori la catedra de design a Universităţii de Arte din Bucureşti, au regândit instrumentele Mandinga, acestea urmând să fie văzute în premieră  în timpul  semifinalei din 22 mai. Inima care se face remarcată în coregrafia „Zaleilah” va fi integrată într-un mod spectaculos şi în instrumentele Mandinga.
Coregrafia pentru Baku a fost gândită de slovenul  Anze Skrube, care a lucrat, printre alţii, pentru Jennifer Lopez şi Beyonce şi care deţine în ţara lui natală recordul pentru cele mai multe concursuri de dans câştigate. Este autorul coregrafiilor pentru mai multe show-uri muzicale europene şi americane. Mandinga  www.mandinga.ro | www.facebook.com/mandingaofficial Eurovision Romania www.tvr.ro/eurovision | www.facebook.com/eurovision.romania
Gazda întâlnirii a fost Constantin Trofin, care a jonglat verbal „La Mustaţă” cu Mandinga, fanii şi jurnaliştii, el fiind cel care a prezentat şi Selecţia Naţională din 10 martie.
Evenimentul de joi a fost înregistrat şi va putea fi urmărit de telespectatori la TVR 1 luni, 21 mai, de la ora 23.00, cu numai o zi înaintea primei semifinale Eurovision în care va concura Mandinga.
La fel ca în fiecare an, Televiziunea Română va transmite în direct la TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional toate cele trei competiţii Eurovision, cu începere de la ora 22.00. În 22 mai, prima semifinală (în care românii vor putea vota, dar nu pentru Mandinga), în 24 mai a doua semifinală (în care România nu are drept de vot) şi finala Eurovision din 26 mai, în care toate ţările participante la concurs vor avea drept de vot, indiferent daca s-au calificat sau nu.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!