După 18 ani de relație Esca și Eram se iubesc ca în prima zi

De Libertatea.ro, pe
Andreea l-a ochit pe Alexandre la o petrecere, unde a aflat de la o prietenă că acesta este managerul fabricii de confecţii unde PRO TV- ul realiza sacourile pentru prezentatoare.

Cei doi au făcut cunoştinţă, iar Andreea s-a îndrăgostit pe loc de afaceristul francez. După 3 ani de relaţie s-au căsătorit şi sunt fericiți împreună şi după 18 ani de relație. Andreea a postat pe pagina sa de facebook o imagine într-un moment intim de afecțiune reciprocă.

Andreea Esca a dezvăluit pentru Libertatea care este secretul longevivei lor căsnicii: „Alex este o persoană introvertită şi chiar dacă vrei să te cerţi cu el, nu reuşeşti. El nu vorbeşte mult şi când mă vede că sunt pusă pe ceartă, nu pune paie pe foc, îmi înţelege ieşirile şi mă lasă în pace. Eu sunt mai temperamentală, mă aprind repede, dar la fel de repede îmi trece şi uit. Aşa că, dacă el nu îmi zice nimic, eu nu am cu cine să mă cert şi scandalul se stinge de la sine. Alex este un om înţelept şi calm şi dacă noi nu ne-am certat în 14 ani, acest lucru i se datorează în mare parte lui”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!