Dj Allen: „Liberty Parade este revelionul de vară!”

De pe

DJ Allen – unul dintre cei mai buni Dji din România şi realizatorul unui DJ Set la Vibe FM – face parte din line-up-ul Liberty Parade, cel mai mare eveniment dance din istoria radioului, organizat de Radio 21 pe 28 iulie 2012 pe plaja dintre Venus şi Saturn.
Pentru DJ Allen, spiritul Liberty Parade înseamnă „Revelionul de vară”, iar show-ul se vede de pe scenă „colorat, nebun, mult, copleşitor, plin de viaţă, erupţie de energie pozitivă”.
În ceea ce priveşte piesa pe care ar pune-o la eveniment şi care ar arunca oricând mulţimea în aer, Allen spune că aceasta este The Prodigy – Out of space.
DJ-ul se va afla pe Liberty Parade Arena, unde a pregătit un super set pentru miile de suflete care vor fi prezente la eveniment.
„Liberty Parade este evenimentul meu de suflet Am fost acolo încă de la prima ediţie, am trăit fiecare moment la intensitate maximă şi la fel am de gând să fac şi în acest an! De-abia aştept să simt nebunia Liberty Parade 2012! „, spune DJ Allen.
Liberty Parade este cel mai mare eveniment dance din România şi are loc pe 28 iulie, pe plaja dintre Venus şi Saturn. Djii Radio 21, DJ Optick, DJ Andi, Liviu Hodor, Vali Bărbulescu, Adrian Eftimie, Vika Jigulina, Raoul Russu,Christian Green, Cristi Stanciu, DJ Allen şi DJ Kruger, promit ore întregi de distracţie şi muzică bună. Eveniment organizat de Radio 21 şi Music Channel cu sprijinul Primăriei Municipiului Mangalia. Refreshed by Pepsi!
DJ Allen poate fi ascultat la Vibe FM în fiecare sambata într-un live DJ Set de o oră alături de DJ Kruger, între orele 18:00 si 19:00.
Foto: PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro