Diana Matei a cântat 12 ore consecutiv muzică live

Diana Matei este una dintre puţinele artiste care reuşesc să susţină un program 100% live.
Solista nu se da in laturi de la noi provocari si in ultimul an de zile a reusit sa lanseze doua single-uri, un album si un videoclip. Unde mai pui faptul ca Diana a obtinut un record muzical weekend-ul trecut cand a cantat muzica live timp de 12 ore consecutiv.
“Am avut sapte programe muzicale intr-o singura seara, in patru locatii diferite si am cantat de la orele 21:oo seara pana la 08:00 dimineata. Recunosc, a fost o provocare pentru mine acest maraton si va marturisesc ca mi-am batut recordul muzical in ceea ce priveste interpretarea. Nu ma opresc aici, la sfarsitul lui septembrie mai am o seara ca aceasta, careia sper a ii fac fata cu brio”, a marturisit artista.

« Am reusit sa implinesc un vis »

Diana Matei si-a schimbat stilul muzical odata cu single-ul « Maria, te quiero » si pregateste o noua piesa de exceptie. Intrebata daca cumva o astfel de reprezentatie nu este prea surescitanta, Diana Matei a povestit: ”As minti daca as spune ca a fost usor, dar bucuria pe care o vezi pe fetele ascultatorilor in momentul in care muzica ta le ajunge in suflet, este cea mai mare rasplata.
La unul dintre evenimente, respectiv o petrecere de tineri casatoriti, CD-ul cu valsul miresei nu a functionat. Deoarece era practic un colaj de melodii, mirii au fost foarte tristi, crezand ca nu vor mai avea parte de valsul mult visat. Si totusi i-am intrebat ce continea colajul si am reusit sa le interpretez toate piesele din cadrul acestuia. Intr-un final toata lumea  a fost extrem de fericita iar eu m-am bucurat ca am reusit sa implinesc un vis».
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!