De ce nu s-a vaccinat Nicușor Dan împotriva Covid-19 până acum

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 31 august 2021, 15:26

Primarul Capitalei, Nicușor Dan (51 ani), nu s-a vaccinat împotriva Covid-19. Întrebat de jurnaliștii Antena 3 de ce nu s-a imunizat, Nicușor Dan a spus că o va face atunci când medicul îi va recomanda acest lucru.

„Nu am spus public pentru că nu am vrut să parazitez dezbaterea publică cu asta. După cum bine știți, am fost în izolare în luna mai. Am fost izolare pentru că fiica mea a fost infectată, apoi m-am infectat și eu, deci am avut coronavirus. O să fac vaccinarea după ce medicul îmi va spune că este bine să o fac”, a declarat Primarul Capitalei pentru Antena 3.

La finalul lunii aprilie, Nicușor Dan anunța că intră în izolare, după ce fetița lui fusese depistată pozitiv cu Covid-19. „Fetița mea, Aheea, a ieșit pozitivă la testul COVID-19. Nu are simptome, nu sunt motive de îngrijorare. Eu am ieșit negativ la testare dar, fiind contact direct, trebuie să stau în izolare 14 zile (de la testul ei) până vineri, 30 aprilie. Voi continua să-mi îndeplinesc obligațiile de primar lucrând de acasă. Multă sănătate tuturor”, scria Nicușor Dan pe Facebook.

Citește și – Medic, despre valul 4 al pandemiei de COVID-19: „Întâi se ocupă ATI, cu cei care nu s-au dumirit de ce să se vaccineze”

Citește și – Cercetătorii mexicani au creat o mască ce neutralizează virusul SARS-CoV-2

Citește și – Țara în care un singur protestatar a răspuns la mitingul anti-COVID-19

Citește și – Paul Stanley, solistul trupei Kiss, diagnosticat cu COVID-19. În ce stare se află

Conform ultimei raportări a Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), până ieri în România s-au vaccinat 5.124.998 persoane cu schema completă, 5.242.188 persoane cu cel puțin o doză și un total de 9.759.206 persoane, din 27 decembrie 2020.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!