De ce nu este sănătos să mănânci morcovi și roșii crude

De Libertatea.ro, pe
Faptul că este benefic pentru organism să consumi legumele crude se pare că este doar un mit. Sau cel puțin în cazul a cinci dintre legume, printre care morcovul și roșia care sunt mai sănătoase... gătite.

Dacă majoritatea dintre noi suntem sfătuiți să ne mâncăm legumele crude, există cinci alimente pe care nu este deloc sănătos să le consumi în stare naturală. Roșiile spanacul, morcovii, sparanghelul și ciupercile sunt cinci legume care fac mult mai bine organismului, dacă le… gătești.
Un exper în nutriție, Mel Wakeman, la universitatea Birmingham City susține că mulți dintre nutrienții care se găsesc în plante sunt rareori asimilate de orgasnism, comparativ cu proteinele animale.

Citeşte mai multe pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!