De ce ar fi împins-o criminala de la metrou pe tânăra de 25 de ani. Ipotezele anchetatorilor

De Unica.ro pe
Bucureștenii au fost șocați marți seara, la aflarea veștii că o femeie a împins-o intenționat pe șinele de la metrou pe o tânără de 25 de ani, cauzându-i acesteia moartea.

La câteva minute de la acest incident, care a avut loc la stația de metrou Dristor 1, a ieșit la iveală faptul că femeia mai încercase să împingă pe cineva, într-o altă stație de metrou, Costin Georgian. Din fericire însă, persoana în cauză nu a pățit nimic și a făcut ulterior plângere la poliție.

Citește șiCe a postat pe Facebook criminala de la metrou. Mesajele sunt șocante

Citește șiReacția tatălui tinerei care a fost ucisă la metrou: „Este vina autorităților”

Care sunt ipotezele anchetatorilor în cazul criminalei de la metrou

Poliția a reușit să o găsească în cursul nopții pe femeie, iar după o noapte de audieri, aceasta a fost reținută miercuri dimineață. Cu toate că întâmplările de marți seară rămân în continuare învăluite în mister, anchetatorii au în prezent mai multe ipoteze.

Conform Libertatea.ro, la audieri, femeia – despre care s-a aflat că are 36 de ani și că este din Craiova – a fost incoerentă și nu a putut să-și motiveze faptele. Una dintre ipotezele luate în considerare de anchetatori e că aceasta s-ar fi certat cu o fostă șefă, iar de atunci a început să urască femeile.

O altă ipoteză este că femeia suferă de tulburări psihice, însă abia după un control amănunțit se va afla cu siguranță dacă aceasta are sau nu probleme psihice.

Cercetările continuă în acest caz.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro