„Dansez pentru tine” a ajuns la ediţia cu numărul 100

De pe

96 de perechi intrate în competiţie, sute de visuri împlinite prin dans, aproape 2000 de coregrafii spectaculoase, peste 20.000 de costume minuţios pregătite şi premii în valoare de peste 1.700.000 de euro! Acestea sunt doar câteva dintre cifrele emisiunii Dansez pentru tine care vineri, 9 noiembrie, sărbătoreşte 100 de ediţii.
„E greu de spus câţi oameni am cunoscut, câte momente artistice s-au întâmplat, ce poveşti de viaţă s-au derulat în faţa ochilor mei, cât s-a râs, cât s-a plâns pe parcursul a 100 de emisiuni. Dar ştiu că Dansez pentru tine este şi rămâne o emisiune-fanion a divertismentului în România, care a influenţat toate emisiunile de gen care i-au urmat. La mulţi ani”, a declarat Ştefan Bănică, prezentatorul show-ului. În ediţia de vineri, 9 noiembrie, Ştefam va cânta în premieră la TV piesa „Sunt în limbă (după ea)!”, care face parte de pe albumul recent lansat, „Altceva”.
Editorial: „Dansez pentru tine”, o nouă ediţie, noi scandaluri
„100 de ediţii nu e doar un număr ce merită sărbătorit. 100 înseamnă o responsabilitate asumată până la capăt, îndeplinită timp de aproape şapte ani, prin mii de destine schimbate cu ajutorul celor de acasă. E o călătorie de poveste cu oameni adevăraţi, trăiri intense, bucurii, speranţe, tristeţe, extaz, luptă prin dans şi multă, multă muncă. Morala acestei poveşti de 100 de capitole este aceeaşi: visul tău poate deveni rescriem povestea celor 1001 ediţii”, a mărturisit Iulia Vântur, coprezentatoarea emisiunii.
Pentru producătorul general al emisiunii, Mona Segall, fiecare ediţie Dansez pentru tine este un eveniment. „Eu sunt superstiţioasă din fire, drept dovadă, în cele 13 sezoane am purtat în fiecare zi de vineri aceleaşi haine şi le port şi acum. Dansez cu Edi câteva secunde înainte de fiecare show”, a mărturisit Mona Segall, bucuroasă că au ajuns la ediţia cu numărul 100.
La aşa ediţie de colecţie, noi momente de pus în ramă îşi vor face intrarea în scenă. Veselia, cheful de viaţă şi chiuiturile se vor face auzite în casele telespectatorilor, iar concurenţii vor juca şi vor demonstra încă o datăpe ringul visurilorcă folclorul este unul dintre cele mai aşteptate momente în bătătura de la Dansez pentru tine. De asemenea, telespectatorii vor putea revedea unele dintre cele mai îndrăgite coregrafii, puse în scenă de noi dansatori şi asta pentru că perechile rămase în concurs vor alege, din toate ediţiile difuzate până acum, dansul lor favorit şi îl vor dansa în ediţia cu numărul 100.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!