Daniel Robu va filma următorul videoclip în Hawaii

De Diana Sorescu pe

După succesul pe care l-a avut cu piesa „Get in my bed”, Daniel Robu se pregăteşte de lansarea următorului single, ce va beneficia de un videoclip filmat în Hawaii.

Daniel Robu, videoclip exotic în Hawaii

De la începutul carierei, Daniel Robu şi-a compus toate piesele, reuşind astfel să le dea un aer foarte personal şi diferit faţă de celelalte melodii aflate pe piaţă, lucru confirmat în ani de fanii şi admiratorii muzicii sale.
Daniel Robu va filma următorul videoclip în Hawaii
“Am lucrat intens trei luni de zile pentru realizarea noului proiect care include atât partea muzicală, cât şi cea de imagine. Mi-am dorit să am o revenire în forţă, care să aducă un plus statutului meu de artist şi, în acelaşi timp, să răspundă cerinţelor actuale ale publcului. Piesa “Get in my bed” este o compoziţie proprie şi mărturisesc că am testat-o în cluburi înainte de a ieşi oficial cu ea pe piaţă. Feedback-ul a fost unul extrem de pozitiv, piesa ajungând chiar într-unul dintre cluburile mari din Paris, astfel am decis că este momentul propice pentru a readuce numele Daniel Robu pe buzele iubitorilor de muzică. Am ţinut însă să păstrez şi acea notă personală pentru care sunt cunoscut şi pe care o poartă în general piesele mele, asta pentru că îmi doresc să fiu original şi uşor reconoscibil de către ascultători”, povesteste Daniel Robu.


Foto: Daniel Robu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro