Cu cât a fost cumpărată racheta de tenis donată de Ruxandra Dragomir la o licitație!

Ultimul update Marți, 01 octombrie 2019, 11:23

Palatul Parlamentului a găzduit la sfârșitul săptămânii trecute Balul Rotary, un eveniment ce a avut ca scop proiectul nobil „Salvați inima unui copil”.
Banii strânși din donații și din licitarea unor obiecte speciale ce au aparținut sau au fost donate de mai multe personalități publice au fost direcționați pentru susținerea unui grup de medici, chirurugi și anesteziști ce vor fi trimiși la specializare pe neontologie și chirurgie cardiacă în Israel.
Dacă fotbaliștii Miodrag Belodedici, Ciprian Marica sau Ionel Dănciulescu au oferit spre vânzare în cadrul acestei licitații tricourile lor cu autografe, Ruxandra Dragomir, președintele Federației Române de Tenis, a donat un obiect foarte drag ei. Este vorba de o rachetă de tenis pe care a folosit-o de-a lungul carierei sale prolifice ca sportiv profesionist. Ruxandra Dragomir este una din cele mai bune jucătoare de tenis din istoria sportului românesc, ea reușind în 1997 performanța de a urca pe poziția 15 în clasamentul WTA. În palmaresul său se numără un trofeu Roland Garros la dublu juniori împreună cu Irina Spârlea (1990), nouă trofee, cele mai multe meciuri câștigate pentru România (30) și cele mai multe participări (29) în Cupa Fed.
Cătălin Hideg, președinte al unei companii naționale și proprietar al unei pensiuni de 5 margarete în zona Giurgiu, a cumpărat cu 250 de euro racheta de tenis a Ruxandrei Dragomir ce a fost licitată la Balul Rotary. Fiind un mare iubitor al tenisului, el și-a dorit să aibă în colecția sa de rachete de tenis și una cu adevărat specială, astfel el a licitat cel mai mult pentru racheta cu autograf a Ruxandrei Dragomir, președintele Federației Române de Tenis.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!