Cum va fi vremea sâmbătă și duminică

De Libertatea.ro, pe
Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru acest sfârșit de săptămână. Vremea se mai încălzește puțin, dar în continuare rămâne rece pentru această perioadă.

ÎN ŢARĂ
Deşi valorile termice vor marca o creştere uşoară faţă de ziua precedentă în cea mai mare parte a ţării, acestea se vor menţine în continuare sub mediile climatologice specifice acestei date. Pe parcursul zilei, cerul va fi temporar noros şi vor cădea precipitaţii sub formă de ninsoare în zona de munte, local, mixte, în Transilvania şi Maramureş, predominant sub formă de ploaie în Crişana, Banat şi Moldova şi cu totul izolat doar sub formă de ploaie în rest. Noaptea nebulozitatea se va accentua treptat în majoritatea regiunilor şi vor fi mai ales ploi în regiunile sud-vestice şi cu totul izolat în celelalte regiuni, iar la munte va ninge slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări ziua, la munte, în centrul, sudul şi estul ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 4 şi 14 grade, iar cele minime se vor încadra între -5 şi 5 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali. Pe arii restrânse va fi brumă, iar noaptea, izolat, se va forma ceaţă.

LA BUCUREŞTI
Vremea se menţine mai rece decât în mod normal la această dată. Cerul va fi temporar noros, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla moderat ziua şi în general slab noaptea. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimă va fi de -1…1 grad.

Citește mai multe despre vremea din weekend pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!