Cristina Vasiu, provocatoare în primul videoclip!

De Unica.ro, pe

Cristina Vasiu pregăteşte în această perioada primul videoclip din carieră. După ce a cucerit publicul prin calităţile vocale, tânăra posesoare a 45 de trofee naţionale şi internaţionale îşi incită fanii cu un fragment din noul ei videoclip.
Extrem de provocatoare, tanara care a participat la ‘Vocea Romaniei’, isi asigura admiratorii ca nu o vor uita.
“<> este o parte din mine si din orice tanar/a care iubeste. Am muncit patru luni la acest single si sper ca cei care-l vor asculta sa fie incantati si sa-si regaseasca trairile in versurile piesei. Femeile nu pot uita multe lucruri dintr-o relatie, nici iubirea, nici tradarea partenerului, iar prin acest clip am incercat sa arat transformarile prin care poate trece o femeie in cazul unui esec sentimental”, a spus Cristina Vasiu.
Pentru aceasta melodie, Cristina a lucrat alaturi de Mihai Ristea, Alex Cotoi si Mika, cel din urma fiind si pata de culoare a single-ului.
“M-am bucurat sa gasesc in preajma mea oameni care sa iubeasca muzica, iar asta a fost o adevarata surpriza si vreau sa le multumesc tuturor!”.
Cristina a urcat pe contul oficial de Youtube un teaser pentru cel mai recent videoclip al ei. Ne putem da seama cu ususrinta ca video-ul piesei „Nu pot uita” va fi unul plin de senzualitate, femininsm si frumusete.

” Mai aveti rabdare doar cateva zile, dragii mei”, este mesajul pe care Cristina doreste sa il transmita celor care o urmaresc.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!