Cori Grămescu se lansează în Dubai, China şi Japonia

Cori Gramescu, cel mai renumit instructor de fitness din România, depăşeşte graniţele ţării şi se lansează în Orientul Mijlociu şi Îndepărtat.

Conceptul de fitness pentru acasă, „Lady Fit Home Edition”, va fi disponibil în curând, în premieră pentru România, şi pe Blu-ray, în limba română şi engleză.
Acesta a fost unul dintre motivele pentru care partenerii de afaceri s-au arătat interesaţi să distribuie produsul pe pieţele din Emiratele Arabe Unite, China si Japonia.
La nivel mondial există până în acest moment doar zece concepte de antrenament pe Blu-ray, fapt ce a făcut ca produsul Premium semnat Cori Grămescu să fie dorit în ţări în care industria fitness-ului este în plină ascensiune.
Cori a fost, spre exemplu, filmată cu o cameră de ultimă generaţie cu care s-au realizat videoclipurile lui Jennifer Lopez şi Rihanna, iar grafica este asemănătoare celei din marile trailer-uri cinematografice de la Hollywood.
DVD-ul „Lady Fit Home Edition” este la mare cautare printre femeile din Romania si poate fi comandat de pe website-ul www.ladyfit.ro.
Foto: PR

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!