Confruntarea cuscrelor: Tanti Florica vs. Dana Dembinski

De PR, pe

Maria (Cristina Mihăilescu) acceptă cererea în căsătorie a lui Ţuţu (Octavian Strunilă), iar în cel de-al doilea episod al sitcomului, difuzat de ProTv miercuri, 10 octombrie, de la 21:30, telespectatorii ProTv o vor cunoaşte pe Antonia, cuscra Floricăi, interpretată de Dana Dembinski.
Florica nu este foarte încântată de cuscră, dar problemele ei nu se opresc aici: Vasile, fiul ei cel mai mare (Radu Zetu) este dat afară din casă de Beti (Ioana Ancea) si vine să caute alinare în braţele mamei Florica. Trecută prin viaţă şi obişnuită cu tot felul de personaje, Tanti Florica nu se dezice nici de această dată şi reuşeşte să o învârtă pe degete pe înţepata Antonia.
Dana Dembinski, cea care interpretează rolul Antoniei, o descrie pe aceasta ca fiind „un personaj care se consideră superior tuturor celorlalţi. Dorinţa ei maximă este să epateze, cu toate că bunul ei gust lasă mult de dorit”. Aşadar, nu e foarte greu pentru Tanti Florica să găsească ac de cojocul ei. „Cuscra o pune în nişte situaţii destul de dificile, care devin ridicole, ceea ce face ca personajul să fie amuzant”, a mai declarat Dana Dembinski.
Tipic pentru mai toate cuscrele, şi între Florica şi Antonia există o înfruntare permanentă, deoarece care mai de care încearcă să atragă copiii. „Ce au în comun ele două este faptul că-şi iubesc nespus copiii şi îşi doresc pentru ei tot ce e mai bun”, a completat actriţa.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!