3 colecţii cu stil la Bucharest Fashion Week 2013

De Unica.ro, pe

Bloom, by Galyna, Progressive by Ștefan Muscă şi Diva 2013, by Sonia Trifan sunt trei dintre cele mai aşteptate colecţii la Bucharest Fashion Week 2013.

Bloom, by Galyna la Bucharest Fashion Week 2013

Actualizând direcțiile stilistice ale anilor ’50, Galyna va aduce, prin colecția sa intitulată “Bloom”, un elogiu societății postbelice pentru forța de a renaște, spre a îmbrățisa cu o mai puternică intensitate bucuria vieții.
 
Austeritatea anilor de război a împins societatea spre lupta pentru redobândirea prosperității și a unității. În modă, se iveau zorii unei decade în care feminitatea era cinstită prin delicatețe şi romantism, susţinute de întoarecerea spre valori conservatoare, precum grija pentru familie. Galyna s-a îndreptat în această colecție spre dantelă, mătase, taffeta, catifea, texturi nobile, valorificate de liniile ce amintesc de silueta de inspiraţie florală. Liniile precise ale creațiilor Galynei sunt echilibrate de o paletă generoasă, variind de la tonuri suave la nuanțe energice, ce completează tablouri florale sau paisley. Dincolo de armonia cromatică, creațiile sunt însuflețite prin decorul conturat de dantelă sau broderii.

Diva 2013, by Sonia Trifan

Colecția Diva 2013, este inspirată din farmecul ametițor al divelor de la Hollywood. Dantelă, catifea, tafta elastică, cristale și multă dragoste, sunt ingredientele perfecte pentru ținutele special create de Sonia Trifan pentru Bucharest Fashion Week 2013.

Diva by Sonia este linia vestimentară preferată de vedetele din România, fiind purtată cu succes de cele mai frumoase femei: Roxana Nemeș, Cristina Spătar, Anamaria Prodan, Maria Cârneci, Viorica și Margherita de la Clejani, Oana Lis, Oana Brancu, Claudia Ghițulescu, Ramona și Monica Gabor, Bianca Drăgușanu, etc.

Progressive by Ștefan Muscă la Bucharest Fashion Week 2013

Vibrații progresive la Bucharest Fashion Week. Designerul Ștefan Muscă a reușit să sculpteze propria lui nișă, oferind un echilibru inteligent între finisaje neobișnuite și articole de îmbrăcăminte hibrid.

Colecția de toamnă iarnă, Progressive,  combină țesături și texturi soft, linii stricte cu materiale senzuale, folosind stofa, bumbac și denim în mod inovativ, capturând astfel mișcarea progresivă a modei. Colecția venerează masculinitatea, prin trimiteri îndrăznețe către o iarnă nucleară, un ansamblu excentric, dar cu impact vizual puternic, care dă o notă de sexualitate puternică într-o lume post-apocaliptică.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!