Coafuri: Laetitia Guenaou, de la L’Oreal Profesionnel, a făcut un spectacol grandios

De PR, pe

L’Oréal Professionnel a prezentat pe 7 mai 2012, pe scena Operei Naţionale Române, un spectacol-eveniment, cu tradiţie în lumea coafurilor, Fabulous -Fashion Business Show.
Întregul spectacol a fost dedicat coafurii, ca artă a celebrării frumuseţii. Show-ul a fost susţinut de Ambasadoarea de talie mondială L’Oréal Professionnel, Laetitia Guenaou. Într-o scenografie de excepţie, Laetitia Guenaou a adus în atenţia publicului lumea atelierelor de couture pariziene, în care talentul artizanilor încorporează părul în veşmintele create.
Povestea misterioasa în care am fost introduşi luni seara pe scena Operei Naţionale Române, a înfăţişat munca unui artizan în atelierul său, pentru a crea lucrări de excepţie care să valorifice frumuseţea feminină. Alături de echipa sa, artizanul, reprezentat de Laetitia Guenaou, lucra ziua la modelele sale, iar noaptea, când atelierul rămânea gol, modelele prindeau viaţă.
Coafuri: Laetitia Guenaou, de la L’Oreal Profesionnel, a făcut un spectacol grandios
Întocmai ca într-o lume de poveste, la finalul spectacolului, toate modelele devin fiinţe vii. Alături de creatoarea lor, modelele au pus la loc de cinste frumuseţea şi au adus un omagiu tuturor maeştrilor care creează în cinstea frumuseţii femeii.
Modelele realizate de marele Ambasador internaţional L’Oréal Professionnel au imitat, printr-un joc al texturilor, materiale şi creaţii vestimentare: voalete din dantelă, accesorii din piele întoarsă, piese realizate din bumbac sau lână – toate alcătuite, de fapt, din păr şi executate cu o fineţe deosebită.
Coafuri: Laetitia Guenaou, de la L’Oreal Profesionnel, a făcut un spectacol grandios
Cu ajutorul instrumentelor de coafat (placă de creponat, uscator) şi al produselor de styling – Elnett, produsul emblemă care a venit şi în România – Laetitia s-a jucat cu texturile, a sculptat în păr, a realizat coafuri extravagante, spre încântarea publicului său.
Coafuri: Laetitia Guenaou, de la L’Oreal Profesionnel, a făcut un spectacol grandios
Alături de Laetitia Guenaou, pe scena Operei Române, la Fabulous 2012, au fost în lumina reflectoarelor şi Ambasadorii L’Oréal Professionnel România, echipă compusă din Sorin Stratulat, Florin Noje, Eduard Dăbîcan, Răzvan Dobrescu, Camelia Tugearu, Cristina Mailat şi George Soare, sub bagheta Marianei Vamă, director de Educaţie şi Artistic care este fondatoarea şi mentorul echipei de Ambasadori L’Oréal Professionnel România Laetitia Guenaou, a avut ocazia de a lucra în show business şi în industria modei – Armani, Yves Saint Laurent, Paco Rabanne – dar s-a remarcat şi în colaborările cu mari regizori francezi, cum ar fi Claude Chabrol sau Coline Serreau. . Ei au împărtăşit publicului bucuria de a-şi trăi pasiunea în fiecare zi, prin meseria pe care o au, cea de coafor.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!