Clinica Gynera a organizat de 1 Iunie un eveniment unic în România – Ziua minunilor din eprubetă

De Unica.ro pe

Sâmbătă, 1 Iunie, Clinica de fertilitate Gynera a organizat un eveniment unic în România, dedicat copiilor concepuți în eprubetă.
La această întâlnire emoționantă au fost invitați 400 de copii din marea familie a clinicii Gynera.

Evenimentul a fost moderat de Liana Stanciu, recunoscută pentru implicarea în campanii pentru copii. Echipa Gynera a fost onorată să acorde distincții speciale doamnelor Liana Stanciu și Nicoleta Brunel de la Asociatia SOS Infertilitatea.  Alte premii au fost înmânate mămicilor celebre care au susținut evenimentul: Cristina Spătar, Giulia Nahmany, Dana Nălbaru, Giulia Anghelescu și Maria Simion.

Copiii s-au bucurat de o atmosferă de poveste, asigurată de Zurli România și s-au transformat în mici artiști alături de pictorii Liviu Mihai și Bogdan Mihai Radu. Amprentele mânuțelor celor mici au stat la baza unei opere de artă, care a fost ulterior donată clinicii Gynera.

Petrecerea a fost animată și de Trupa Bimbam, care a încântat invitații cu un spectacol inedit. La rândul ei, designer-ul Cosmina Englizian a realizat o prezentare de modă, dedicată fetițelor cu vârste cuprinse între 2 și 5 ani, iar micuțele domnișoare au fost conduse pe scenă de reprezentanții Marsay, Made to Measure. 

Evenimentul a fost un prilej de a împărtăși experiențele cuplurilor care s-au confruntat cu probleme de fertilitate și vine în sprijinul campaniei Fertility Friday pe care Clinica Gynera a demarat-o în luna martie a acestui an.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

”Aroganță și egoism...” Meghan Markle, criticată pentru aparițiile de la Wimbledon

”Aroganță și egoism...” Meghan Markle, criticată pentru aparițiile de la Wimbledon