Claudiu Mirea ar poza gol într-o revistă pentru femei!

După ce l-aţi văzut la Megastar sau la Vocea Romaniei, Claudiu Mirea s-a lansat solo. Dacă sunteţi consumatori înrăiţi de muzică live, atunci sigur l-aţi intalnit în pub-urile din Centrul Vechi din capitalei, unde concerteaza alaturi de trupa lui.
După ce a lansat piesa “Nu sunt stresat”, Claudiu a revenit cu un nou single care se numeşte “Te iubesc de nu mai pot”. L-am supus pe Claudiu unui tir de cinci întrebări şi iată ce am aflat!

Ce înseamnă pentru tine un artist complet? Te consideri un astfel de artist?

Pentru mine, un artist complet înseamnă un om care e în stare să compună muzică. Lucrez la primul meu album, împreună cu echipa K1 Production, aşa că atunci când am să-l lanasez mă voi considera un artist complet.

Îţi mai aminteşti care a fost prima piesă pe care ai cântat-o?

Prima pe care am cântat-o la chitara a fost “Nothing else matters” de la Metallica. Aveam 16 ani şi atunci mă apucasem să studiez chitara. Prima piesa pe care am cantat-o cu vocea a fost “Tears in Heaven” de la Eric Clapton.

Ce altceva îţi mai place să faci în afară de muzică?

Îmi place să merg în vacanţe şi să conduc.

Ce semnificaţie au tatuajele tale?

Deocamdată, majoritatea sunt legate de muzică. Mai am un tigru pe braţul drept despre care o gagică mi-a zis, la un moment dat, că seamănă cu un câine.

Dacă ţi s-ar cere, ai poza gol pentru femei într-o revistă?

Dă, însă după ce fac 5 ani de sală.

Ascultaţi în continuare şi noua piesă a solistului!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!