Cheloo către un concurent X Factor: „Sună de parcă te-a epilat cineva cu forţa”

De pe

“Suna de parcă te-a epilat cineva cu forţa” sau “Ştii ce aş face eu cu 200.000 de euro? Aş emigra într-un loc unde să nu te pot asculta” sunt doar două dintre aprecierile acide pe care Cheloo, cel mai controversat jurat al acestui sezon X Factor le-a făcut la adresa concurenţilor care s-au prezentat la audiţii.
În scurt timp, concurentii care au primit un raspuns afirmativ din partea noii generatii de jurati X Factor dau din nou piept cu Delia, Cheloo si Dan Bittman in tabara de pregatire, iar telespectatorii se vor putea bucura şi ei, în curând, de un show la puterea X, numai la Antena 1.

De la 16 la 69 de ani, români, greci, israielieni sau chiar din Republica Dominicană, mai înzestaraţi sau mai puţin, concurenţii care s-au prezentat la audiţiile X Factor nu au scăpat de remarcele mai mult sau mai puţin acide ale celor trei juraţi, îndeosebi  de cele ale lui Cheloo care nu  s-a sfiit să întrebe o concurentă dacă s-a gândit la o carieră în streaptease sau să îi spună alteia că  dacă ar câştiga cei 200.000 de euro ar emigra într-un loc în care să nu o mai poată asculta.

Auditiile X Factor s-au încheiat după un lung periplu prin toată țara în căutarea concurentului care va merita să devină următorul super star al României. În mai puţin de două săptămâni concurenţii selectaţi în etapa audiţiilor vor da din nou piept cu noua generaţie de juraţi X Factor, în tabăra de pregătire,una dintre cele mai solicitante etape ale concursului.
Pe parcursul a trei zile de foc concurenţii vor avea parte de antrenamente vocale şi de lecţii de coregrafie, iar la finalul fiecărei zile vor trece printr-o probă eliminatorie, astfel că după cele trei zile vor rămâne cei mai buni 24 de concurenţi, împărţiţi în cele trei categorii de concurs: sub 25 de ani, peste 25 de ani şi grupuri.
Din acel moment misiunea celor trei jurati devine una mai dificilă. Din judecatori, cei trei se vor transforma n mentori si vor avea de îndrumat câte o grupă de concurenti.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro