Ceartă la reanimare! Oana Zăvoranu a mers la spital la mama ei

De Libertatea.ro, pe
Asa cum a promis înainte de Paște, Oana Zăvoranu a mers la spital ca sa stea de vorba cu Marioara, mama ei. Aflate într-o rezervă de-a spitalului Fundeni, cele două au avut grijă să se certe din nou pe avere.

Oana nu a fost deloc impresionată de boala mamei sale. Odată ajunsă la Mărioara în salon, Oana a păstrat distanța față de mama ei, deși nu o mai văzuse de trei luni.

„Bună seara! Ne aflăm aici la reanimare. Aici sunt ținuți oamenii care sunt în viață datorită aparatelor”, i-a transmis Oana mamei sale. „Ai venit aici să faci observații? Spune și tu sărut mâna”, a replicat Mărioara. „Astea cu sărut mâna sunt la țărani”

Oana a continuat: „Mă bucur că ești aranjată și cu manichiura făcută. Deși tu crezi că eu te urăsc, eu nu te urăsc. Te iubesc până la ultimul leu, cum mă iubești tu. Eu cred că ea este bolnavă, că nu s-ar afla aici”.

Ulterior, cele două au început să-și facă reproșuri și să vorbească de bani. „Nu te mai mira, ca am fost obisnuita toata viata mea sa traiesc bine! De fapt, ce vrea toata lumea asta de la mine? Niste *** de magazine pe care le am, trei magazine, patru magazine, de la care am 60, 70 de mii de euro pe an! Nu vreti sa ma suparati, dar de ce ma tot frecati atata la cap? Nu vreau sa ma ajuti, ca eu le-am facut””, a spus Mărioara.

Citește mai departe despre Oana Zăvoranu pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!