Ce se va întâmpla cu băiatul de 9 ani care și-a ucis bunica

De Unica.ro, pe
O crimă șocantă a avut loc marți seară, la București. Un băiat de numai 9 ani, lăsat pentru scurt timp în grija buncii, a ucis-o pe bătrână cu mai multe lovituri de cuțit în zona gâtului. 

Copilul s-ar fi înfuriat pentru că bunica nu i-a dat voie să se joace pe calculator. Reacția lui violentă ar fi venit în contextul unor tulburări comportamentale. Vecinii susțin că băiatul avea în general un comportament agresiv.

Imediat după crimă, el a sunat la 112 și a mărturisit ce a făcut. Paramedicii sosiți la fața locului au găsit-o pe bunică cu o rană în zona gâtului și au încercat timp de 45 de minute să o resusciteze. Din păcate, fără rezultat.

Copilul a fost audiat împreună cu mama lui, care este medic. Cazul a fost preluat de polițiștii de la Serviciul Omoruri care speră să afle cauzele exacte ale tragediei. Copilul nu va ajunge la închisoare deoarece minorii sub 14 ani nu răspund penal pentru faptele lui. Cel mai probabil, el va trebui să facă terapie, după ce va fi supus unei expertize psihiatrice.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!