Ce planuri ai în weekend? Vezi cum e vremea

De Libertatea.ro, pe Ultimul update Vineri, 03 aprilie 2015, 14:44
Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru acest weekend. POtrivit acesteia vremea va fi rece, va ploua in mai multe regiuni și la munte chiar va ninge.

ÎN ŢARĂ-Vremea se va menţine rece pentru prima decadă a lunii aprilie. În cursul zilei cerul va prezenta înnorări temporare şi local vor mai fi precipitaţii, în general slabe cantitativ, predominant ninsori în regiunile nordice şi centrale, precum şi în zonele de deal şi de munte şi mai ales ploi în rest. Noaptea, cerul va deveni treptat variabil şi numai pe arii restrânse vor mai fi precipitaţii slabe, mixte în centrul şi nordul teritoriului şi ninsori la munte. Vântul va continua să prezinte intensificări în cea mai mare parte a ţării, mai ales în cursul zilei, iar în zona montană înaltă va sufla tare, spulberând zăpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2…3 grade în Transilvania şi 12…13 grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor încadra, în general, între -5 şi 2 grade. Local se va semnala brumă.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi rece pentru această dată, cu o temperatură maximă de 11…12 grade şi o minimă de 0…1 grad. Cerul va avea unele înnorări în cursul zilei, când trecător vor fi condiţii să plouă slab. Vântul va fi moderat, cu intensificări îndeosebi în orele amiezii. La sfârşitul nopţii se va produce brumă.

Citește mai multe despre starea vremii în acest weekend pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!