Ce a pățit un bucureștean care și-a instalat hamacul într-un parc din sectorul 3

De Unica.ro, pe

Dornic de puțină relaxare, un tânăr din București a mers cu hamacul într-un parc din sectorul trei. L-a instalat și a început să citească o carte. Însă bărbatul s-a putut bucura de relaxarea mult dorită timp de numai 30 de minute.

La 30 de minute dupa ce mi-am pus hamacul, a venit un agent de la politia locala sa imi zica ca este interzis acest lucru. L-am rugat sa imi spuna ce lege incalc, dar nu a stiut sa imi raspunda”, scrie tânărul pe Facebook.

El mai povestește că polițistul i-a cerut buletinul și a mers la mașină să-i ia datele, apoi și-a chemat încă doi colegi și, după ce s-a consultat cu aceștia, i-a comunicat tânprului că, prin instalarea hamacului în parc, încalcă o hotărâre a primăriei.

In niciun moment nu mi-a zis ca a intocmit un proces verbal. In niciun moment nu mi-a zis sa il semnez. Atitudinea mea nu a fost una de „dispret la adresa actelor normative„, ci una de consternare. O atitudine pe care inca o am. Hamacul este prevazut cu „tree hugger”, ca sa nu raneasca copacii in niciun fel”, scrie Dragos Isarescu. El le cere ajutorul prietenilor de pe Facebook pentru a putea contesta amenda în valoare de 300 de lei pe care a primit-o.

Conform procesului verbal, bărbatul a primit amenda pentru ”Desfășurarea de activități economice, de turism și agrement neautorizate, pe toate categoriile de spații verzi definite conform legii”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!