Te vor trece fiori reci pe şira spinării! Ce a simțit fratele geamăn al actorului Sorin Şaguna când acesta a murit

De Libertatea.ro pe

Se spune că între gemeni există o legătură paranormală, şi când unuia dintre ei i se întâmplă ceva, celălalt simte. Aşa a păţit şi Adrian miercuri dimineaţă, când fratele lui, actorul Sorin Şaguna, în vârstă de doar 25 de ani, a plecat în lumea celor drepţi, şocând întreaga lume artistică. Povestea lui Adrian, pe care ne-a dezvăluit-o în exclusivitate, îţi dă fiori reci pe şira spinării.
Actorul Sorin Şaguna a început să se simtă foarte rău încă de la începutul anului. Avea mereu temperatură, stări de vomă şi de leşin. Medicii l-au tratat cam haotic, susţin apropiaţii familiei îndoliate, şi abia în urmă cu o săptămână, în urma unor analize, i s-a stabilit diagnosticul corect: toxoplasmoză, o afecţiune ce se ia cu uşurinţă de la pisici.

Deşi teoretic această boală se vindecă în maximum şase săptămâni cu banalul Biseptol, organismul actorului a fost alergic la orice tip de tratament: „N-aveam animale acasă, dar îmi povestea că avea grijă de pisica din faţa blocului, dar şi de cea de la teatru. Medicii au făcut tot ce este omeneşte posibil să-l salveze, dar trupul lui firav a cedat”, ne-a spus fratele său geamăn, Adrian, care lucrează ca DJ la un post de radio.

Citeşte mai multe pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat