Cătălin Botezatu: „Cu siguranţă vin la Liberty Parade 2012!”

De PR, pe

Shurubel şi Bogdan Ciudoiu, cei doi DJi tineri şi energici de la Radio 21, au fost prezenţi vineri, 8 iunie, la Romanian Music Awards 2012, eveniment organizat de Music Channel şi Radio 21 ce a avut loc în Piaţa Mihai Viteazu din Craiova. Acolo au vorbit cu toate vedetele ce au păşit pe covorul roşu şi au aflat lucruri interesante de la ele.
Printre starurile intervievate se află şi renumitul designer Cătălin Botezatu, care a îmbinat utilul cu plăcutul la Romanian Music Awards, aflându-se la Craiova cu ocazia castingului pentru Next Top Model 3.
Întrebat de Shurubel dacă vine la Liberty Parade 2012, eveniment organizat de Radio 21 pe 28 iulie, pe plaja dintre Venus şi Saturn, Cătălin a făcut o mărturisire interesantă. „De obicei vin la Liberty Parade în fiecare an. Dacă sunt în ţară, cu siguranţă vin! Nu am cum să lipsesc de la un eveniment aşa puternic„, declară designerul, care spune ca de-abia asteapta sa se distreze alaturi de DJii Radio 21.
În ceea ce priveşte Romanian Music Awards, Cătălin Botezatu a recunoscut că acesta este genul lui de eveniment. De asemenea, a mărturisit că s-a gândit să facă radio, însă nu crede că are timp: „Mi s-a spus că am un timbru vocal ok, însă poate mă apuc de radio de bătrâneţe!„.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro