Cãtãlin Botezatu a descoperit secretul lui David Beckam! Uite cum se menţine în formă!

De pe

Cãtãlin Botezatu împãrtãşeşte telespectatorilor secretul tinereţii fãrã bãtrâneţe. Designerul foloseşte aceeaşi metodã ca celebrul model şi fotbalist englez David Beckam şi vine sã îi povesteascã şi Simonei Gherghe tainele terapiei „Dracula”.

Nu rataţi astãzi, de la ora 17.00 o ediţie incendiarã Acces Direct.

Despre modul în care reuşeşte designerul sã se pãstreze într-o formã de zile mari, deşi nu se menajeazã deloc s-au scris foarte multe lucruri în ultima vreme. Ba mai mult, Botezatu nu s-a ferit niciodatã sã recunoascã faptul cã a apelat la tot felul de terapii de înfrumuseţare. Acum se pare însã cã designerul a aflat leacul tinereţii fãrã bãtrâneţe, pe care îl foloseşte şi David Beckam. Cãtãlin vine astãzi în platoul Acces Direct pentru a povesti în exclusivitate despre terapia care i-a schimbat viaţa.

Acces Direct, cel mai tare show al dupã-amiezii, îşi cucereste zi de zi telespectatorii cu subiecte inedite şi de actualitate. De luni pânã vineri, de la ora 17.00, senzaţionalul adevãrat şi cele mai tari exclusivitãţi sunt numai la Antena 1. Telespectatorii Antena 1 vor putea afla mai multe informaţii accesând pagina oficiala a emisiunii accesdirect.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/accesdirect.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro