Caravana X Factor se pregãteşte de drum! 3 zile pânã la startul audițiilor

De Unica.ro, pe

Cel de-al treilea sezon al super show-ului revine în toamnã la Antena 1, iar caravana X Factor se pregãteşte deja de drum. Înscrierile au început deja pe www.xfactor.a1.ro, iar caravana va porni în curând în cãutarea urmãtorului X Factor al României.
Craiova, Arad, Cluj Napoca, Iaşi, Constanţa şi Bucureşti sunt oraşele în care poate începe drumul românilor spre celebritate. Prima oprire din acest an va avea loc pe 2 iunie, la Craiova, unde finalista de anul trecut, Ioana Anuţa le dã întâlnire oltenilor începând cu ora 09:00, la Universitatea Craiova.

Caravana X Factor începe periplul prin țară în căutarea următorului super star al României. Sâmbãta aceasta audițiile pentru un nou sezon X Factor iau startul la Craiova, primul oraș în care sunt așteptați tot cei care vor să demonstreze că au factorul X sau, altfel spus, pot face show, pot transmite emoție, au voce, charismă și prezență scenică. Pregătirile sunt pe ultima sută de metri, iar pe www.xfactor.a1.ro și-au anuntat participarea sute de olteni. Ca şi anul trecut, locul de întâlnire este Universitatea Craiova, iar ora la care sunt aşteptaţi toţi cei care cred cã pot face show la puterea X sunt aşteptaţi la ora 09:00.

De la Craiova, caravana X Factor pleacă la Arad, acolo unde căutarea factorului X se va face pe 5 iunie, la Hotel Parc, pentru ca apoi, traseul să cuprindã Cluj Napoca – 8 iunie, Iaşi – 11 iunie, Constanţa – 14 iunie şi Bucureşt – 17 iunie. Înscrierile continuă încă pe www.xfactor.a1.ro. Tot aici, telespectatorii pot afla și programul complet de audiții.
În 2011, Antena 1 a adus în România X Factor, show-ul care la doar câteva ediţii a devenit un fenomen nu doar în Marea Britanie, ţara de origine, ci în toate ţările în care a fost produs şi difuzat. În România, X Factor nu a fost doar o desfăşurare incredibilă de forţe, ci şi show-ul cu cel mai mare premiu din istoria televiziunii din ţara noastră: 200.000 de euro. X Factor a oferit românilor talentaţi oportunitatea de a-şi schimba vieţile, de a se face cunoscuţi si de a-şi face vocea auzită.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!