Caravana X Factor ajunge în oraşul lui Andrei Leonte

De pe

Oare şi viitorul câştigător va fi tot de la Iaşi?
Caravana X Factor ajunge miercuri la Iaşi, oraşul din care provine câştigătoul primului sezon, Andrei Leonte. Talentul moldovenilor şi succesul lor la public a fost îndelung confirmat. Vedete precum Mihaela Rădulescu, Simona Gherghe, Daniel Buzdugan, Lora, Mihai Tristariu se află în topul celor mai cunoscute şi apreciate figuri din showbizul autohton şi provin din Moldova. Moldovenii au acum o nouă şansă de a se face remarcaţi. X Factor le oferă posibilitatea de a demonstra că au factorul X şi de a intra în cursa pentru marele premiu în valoare de 200.000 de euro.

După ce a străbătut jumătate de ţară, caravana X Factor ajunge miercuri în inima Moldovei. Răzvan şi Dani le dau întâlnire românilor pe 27 iunie la Palas Iaşi, în Piaţa Ştefan cel Mare. De la ora opt, toţi cei care cred că au factorul X sunt aşteptaţi să convingă că au voce, charismă, pot face show şi transmite emoţie. Drumul lor spre celebritate poate începe chiar acum.

Câştigătorul primului sezon X Factor, deşi s-a făcut remarcat la audiţiile din Bucureşti, vine din Moldova. După ce a trăit o perioada la Vaslui, Andrei Leonte s-a mutat la Iaşi, oraşul de care îl leagă cele mai multe amintiri. Acolo a început să se gândească serios să facă muzică şi tot la Iaşi şi-a trăit adolescenţa.

Iaşiul este penultimul oraş în care  echipa Antenei 1 cauta factorul X. Prima faza a audiţiilor se va încheia pe 1 iulie la Bucureşti.

Programul complet al audiţiilor poate fi aflat de pe www.xfactor.a1.ro sau de pe pagina oficiala de Facebook a show-ului: http://www.facebook.com/xfactor.romania.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro