Caravana X Factor ajunge mâine la Cluj! Ioan Man îi susţine pe viitorii concurenţi!

De Unica.ro, pe

Caravana X Factor ajunge mâine la Cluj, oraşul din care provine concurentul Ioan Man, cel care în sezonul trecut l-a impresionat pânã la lacrimi pe Dan Bittman.
Este mai mult decât un concurent care are factorul X, este un exemplu de voinţã şi optimism. Deşi nevãzãtor, Ioan Man a reuşit sã ajungã în faţa lui Cheloo, la Judges Home Visit şi sã îl convingã cu una dintre piesele trupei Maroon 5 cã trebuie sã meargã mai departe. Pentru cã ştie din proprie experienţã ce e în sufletul concurenţilor unui asemenea show, Ioan Man le va fi alãturi în acest an la Cluj. Ardelenii au acum o nouã şansã de a se face remarcaţi. X Factor le oferă posibilitatea de a demonstra că au factorul X şi de a intra în cursa pentru marele premiu în valoare de 200.000 de euro.

Dupã ce craiovenii şi arãdenii au demonstrat cã factorul X dã dependenţã şi au rãspuns prezent întâlnirii cu echipa X Factor, dornici sã demonstreze cã pot face show, pot transmite emoție, au voce, charismă și prezență scenică, a venit rândul clujenilor sã facã primii paşi pe drumul cãtre celebritate. Mâine, echipa X Factor le dã întâlnire la Iulius Mall, începând cu ora 09:00, urmând ce de aici, caravana sã ajungã la Iaşi, pe 11 iunie, la Constanţa pe 14 iunie, pentru ca prima fazã a audiţiilor sã se încheie în Bucureşti, pe 17 iunie. Înscrierile continuă încă pe www.xfactor.a1.ro. Tot aici, telespectatorii pot afla și programul complet de audiții.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!