De când n-ai mai savurat deserturi delicioase?

De Unica.ro, pe

Tendintele in materie de dulciuri pentru evenimente speciale se schimba la nivel international in acelasi ritm cu tendintele modei.
Grace Couture Cakes este unul dintre cele mai creative ateliere de cofetarie din Romania și lansează colectia de torturi si candy bar a noului sezon, din care miresele se pot inspira pentru o nunta perfecta. Noul sezon aduce dulciuri romantice, delicate, invelite in frisca naturala sau ciocolata alba si flori.
Aromele si texturile recomandate de specialistii Grace Couture Cakes sunt cele ușoare, cu mousse de sampanie in ciocolata alba sau mousse de fructe de padure. Pentru nunta, oferta Grace Couture Cakes cuprinde torturi, minitorturi, produse si amenajare de candy-bar  (cupcakes, macarons și alte dulciuri couture), dar si marturii dulci.
De când n-ai mai savurat deserturi delicioase? Grace Couture Cakes este primul atelier couture de cofetarie din Romania, creat din dorinta de a da forma celor mai rafinate dulciuri pentru a celebra momentele speciale si povestile de iubire din viata fiecaruia dintre noi.
Fiecare comanda Grace Couture Cakes incepe cu o discutie sau o intalnire preliminara, in care se traseaza liniile continutului, stilului si decoratiunilor dorite, care vor completa povestea evenimentului.
De când n-ai mai savurat deserturi delicioase?
La intalnirea de consultanta vei putea degusta diferite tipuri de tort pentru a stabili care sunt texturile si aromele preferate si vei beneficia de sfaturile specialistilor Grace Couture Cakes, pentru ca produsul final sa fie in armonie perfecta cu dorintele tale.
De când n-ai mai savurat deserturi delicioase?
Atelierul foloseste exclusiv ingrediente proaspete, naturale, de calitate superioara, fara conservanti si aditivi.
Facebook: GraceCoutureCakes Telefon: 0720 196 456

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!