Campania „HPV – CUNOAŞTE RISCUL!”. Cum obţii reduceri la analize

În perioada 1 octombrie 2012 – 15 decembrie 2012 se desfăşoară campania de testare a riscului de cancer de col uterin „HPV – CUNOAŞTE RISCUL!”.
În cadrul acestei campanii, pacientele pot avea acces la doua dintre cele mai moderne tehnici de diagnostic a riscului de cancer de col uterin disponibile în acest moment la nivel mondial: examen citologic Babeş – Papanicolau în mediu lichid şi testare HPV de risc crescut cu genotipare HPV16 şi 18 (testul cobas HPV); testarea presupune o singură recoltare.

Prin intermediul unui voucher de reducere, costul ambelor teste, realizate simultan, va fi de doar 187 RON, ceea ce reprezintă o reducere de 15% faţă de preţul standard.

Pentru a putea obţine un voucher de reducere, vă rugăm să trimiteţi un e-mail la adresa romania.sanatateafemeii@roche.com sau să contactaţi Roche România, Divizia de Diagnostic, la numărul de telefon 0372 177 930.

Cancerul de col uterin şi HPV

România prezintă cea mai mare incidenţă şi mortalitate datorată cancerului de col uterin, din  Uniunea Europeană, 3 402 femei fiind diagnosticate anual cu această boală iar 2 005 mor în fiecare an în ţara noastră, datorită acestui tip de cancer2. În prezent, este pe deplin acceptat faptul că aceasta boală este cauzată de infecţia persistentă cu genotipurile HPV de risc crescut şi în special HPV16 şi 18.
În aprilie 2012, specialiştii au realizat un ghid privind screening-ul cancerului de col uterin, prin care se recomandă realizarea ambelor teste: Babeş – Papanicolau şi HPV de risc crescut în cazul femeilor între 30 – 65 de ani, pentru depistarea cât mai exactă a riscului de cancer de col uterin.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!