Bucharest Film Studios se alatură campaniei de strângere de fonduri pentru “Cumințenia Pământului”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 04 mai 2016, 14:43
Bucharest Film Studios oferă servicii și resurse gratuit agențiilor selectate să realizeze campania de susținere a subscripției naționale pentru achiziția operei „Cumintenia Pămantului” de Constantin Brâncuși.

Întrucât agențiile selectate sunt rugate să lucreze pro bono pentru implementarea campaniei, inclusiv în ceea ce privește costurile cu terții, dorim să le fim alături oferindu-le tot suportul logistic de care au nevoie.

„Sunt onorat să putem contribui la restituirea către poporul român a valorilor culturale românești. Vom continua să sprijinim guvernul în orice inițiativă care are ca finalitate îmbunătățirea mediului în care se manifestă artiștii români” a declarat Bobby Păunescu, Director General al BFS.

Bucharest Film Studios furnizează servicii de producție pentru filme, producții de televiziune, spoturi publicitare, ședințe foto, videoclipuri și chiar pentru evenimente corporate și private, reprezentând cel mai mare complex de studiouri de film din România și unul dintre cele mai importante nuclee de producție cinematografică din Europa Centrală și de Est.

După un amplu și complex proces de rebranding, Studiourile MediaPro devin Bucharest Film Studios. Cu o identitate vizuală nouă, un logo sugestiv și pasiunea de a găsi cele mai bune soluții pentru orice proiect, Bucharest Film Studios păstrează toate resursele și serviciile cu care întreagă piață de profil a fost obișnuită de mai bine de 60 ani.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!