Mai sunt 5 zile până la Bucharest Fashion Week 2013

De Unica.ro, pe

Au rămas cinci zile până la cel mai important eveniment de modă din România – Bucharest Fashion Week, ajuns deja la cea de 18-a aniversare. Festivalul de modă va avea loc în perioada 11-13 iunie 2013, la Ambasad’or Events & Leisure (str. Drumul Odăii 34-36, Otopeni). Ora de începere: 20:00.
Cei mai importanți designeri români și nume importante din Italia, precum și tineri creatori care s-au impus pe catwalk se vor reuni sub egida FashionTV, în perioada 11-13 iunie, pentru a oferi publicului un spectacol de modă unic, ediția actuală urmând a avea cel mai mare număr de colecții ce urmează să fie prezentate, din întreaga istorie a Bucharest Fashion Week.

Cătălin Botezatu, Mihai Albu, Laura Olteanu, Ștefan Muscă, Clara Rotescu, Giada Curti, Nino Lettieri, Luigi Gaglione, Ana Radu, George Hojbotă, Nausica, Claudia Rawlings, Galyna Pînzari, Oana Ciclovan, Silvia Terziu, Marina Mansanta, Sushma Patel, Mircea Bărbulescu, Sonia Trifan, Andree Salon by Lavinia Lascae, Jai-Dam, Ivy, Tina Arena, Accademia Sitam Lecce, Cristiana Purdescu, Andreea Dogaru, Adriana Agostini, Mineli Boutique, Wonder Lolita by Maria Simion, LouLou by Andreea Turcanu își vor etala cele mai noi colecții în cadrul Bucharest Fashion Week.

Evenimentul va fi deschis pe 11 iunie, la ora 20:00, de un show unic realizat de designerul Ștefan Muscă, el venind direct de la Tokio cu o colecție care a făcut furori pe pământ nipon, iar festivalul va fi încheiat pe 13 iunie de spectacolul vestimentar oferit de celebrul Cătălin Botezatu. O mulțime de vedete autohtone se vor număra printre modelele care vor defila pe catwalk pentru cel mai important eveniment de modă al verii lui 2013.

Bucharest Fashion Week va putea fi urmărit, LIVE, pe site-ul www.fashiontvromania.com.

FashionTV România și Bucharest Fashion Week vă invită așadar marți, miercuri și joi (11, 12 și 13 iunie 2013) pentru a fi alături de noi în cele trei seri memorabile dedicate în totalitate modei și modellingului, artei vestimentare și a creațiilor inedite și inspiraționale.

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul oficial al FashionTV România: www.fashiontvromania.com

Programul evenimentului:

11 iunie

Ştefan Muscă
Clara Rotescu
Andree Salon by Lavinia Lăscae
Jai-Dam
Mineli Boutique
LouLou by Andreea Turcanu
Ivy
Adriana Agostini
Silvia Terziu
Laura Olteanu

12 iunie

Cristiana Maria Purdescu
Mihai Albu
Nausica
Claudia Rawlings
Luigi Gaglione
Sonia Trifan
Wonder Lolita by Maria Simion
Sushma Patel
Tina Arena
Ana Radu

13 iunie

Giada Curti
Mircea Bărbulescu
Marina Mansanta
Andreea Dogaru
Nino Lettieri
George Hojbotă
Oana Ciclovan
Galyna
Accademia Sitam Lecce
Cătălin Botezatu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!