Botezatu a văzut dublu. Ele sunt gemenele care vor sa cucereascã podiumurile

De pe

Un nou sezon Next Top Model by Cãtãlin Botezatu revine în aceastã toamnã la Antena 1. Peste 20.000 de tinere aspirante la o carierã de succes în modelling s-au prezentat la casting, iar surprizele nu s-au lãsat mult aşteptate. La castingul din Bucureşti s-au prezentat şi Cristina şi Laura, surori gemene, din Buzãu, în vârstã de 22 de ani.
Dacã au primit sau nu votul de încredere al juriului, rãmâne de vãzut în cel mai nou sezon Next Top Model by Cãtãlin Botezatu, în curând la Antena 1!
Seducãtor şi fascinant deopotrivã, un regal al modei de elitã care sfideazã convenţionalismul şi oferã protagonistelor şansa unicã de a pãtrunde în universului fashionului internaţional sub îndrumarea strictã a celor mai reputaţi profesionişti ai domeniului, fenomenul Next Top Model by Cãtãlin Botezatu revine în aceastã toamnã cu un nou sezon incendiar.
Peste 20.000 de tinere aspirante la titulatura de urmãtorul top model al României s-au prezentat la castingul Next Top Model convinse cã vor reuşi sã impresioneze juriul, iar surprizele nu au întârziat sã aparã. În timpul castingului din Bucureşti, juriul Next Top Model by Cãtãlin Botezatu a crezut preţ de câteva clipe cã vede dublu. Surorile gemene Cristina şi Laura i-au uimit pe juraţi încã de la prima întâlnire.
Deşi iniţial doar Cristina vroia sã participe la casting, Cãtãlin Botezatu a chemat-o şi pe sora ei şi totodatã cea mai înfocatã susţinãtoare a Cristinei în faţa juriului. Dacã vor reuşi tinerele sã impresioneze juriul şi sã câştige un loc în drasticul cantonament Next Top Model, rãmâne de vãzut! În curând telespectatorii se vor putea bucura de imagini spectaculoase, shooting-uri inedite şi prezentãri de modã în cele mai exuberante locuri din lume, într-un nou sezon Next Top Model by Cãtãlin Botezatu, la Antena 1.

Foto: PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!