«Toate femeile îi sărutau picioarele». Bivolaru şi-a făcut o nouă MISA la Paris!

De Libertatea.ro, pe

Povestea yoghinului Gregorian Bivolaru (61 de ani) a trecut de mult timp graniţele României, dar şi ale Suediei, ţara în care gurul Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut (MISA) a obţinut în urmă cu 8 ani azil politic.

Televiziunea naţională finlandeză a difuzat ieri un reportaj în care o tânără, Reeta (23 de ani), mărturiseşte cum Gregorian Bivolaru a chemat-o la Paris, unde a violat-o. În apartamentul în care finlandeza a fost sechestrată mai multe zile erau o mulţime de fete, printre care şi românce, nemţoaice şi suedeze.
Gregorian Bivolaru este anchetat de ceva vreme de poliţia finlandeză, asta după ce Reeta, o tânără de 23 de ani, fostă membră a grupării MISA, l-a reclamat pe guru pentru abuzuri sexuale care au avut loc la Paris, în Franţa.
Povestea Reetei a fost dezvăluită, ieri, de televiziunea naţională din Finlanda, într-un reportaj despre amploarea pe care o ia mişcarea MISA în toată Europa.
A supus-o la perversiuni
Reeta le-a povestit jurnaliştilor aventura prin care a trecut, după ce liderul grupării yoga din Finlanda i-a spus într-o zi că guru Bivolaru îşi doreşte să o întâlnească.
Vezi continuarea pe libertatea.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!