S-au pus in vanzare biletele la Media Music Awards 2013!

De Unica.ro pe

Biletele pentru Media Music Awards, cea mai mare gala de decernare de premii muzicale din Romania, s-au pus deja in vanzare. Cei care isi doresc sa ia parte la marele eveniment, desfasurat pe 19 septembrie in Piata Mare din Sibiu, au acum ocazia sa achizitioneze biletele online sau din mai multe locatii din tara.
Biletele au pretul promotional de 20 de lei si pot fi procurate online din reteaua Myticket.ro si Eventim.ro, precum si din magazinele Orange Shop, Domo si Germanos.

In ziua evenimentului, pretul va fi de 30 de lei.

“Ne dorim sa evitam cozile la cele sapte case de bilete din Piata Mare in ziua evenimentului. Anul trecut cererea pe ultima suta de metri a fost foarte mare si doua mii de persoane nu au mai putut intra la eveniment, casele de bilete inchizandu-se odata cu inceperea show-ului”, declara Tibi Marian, project manager Media Music Awards.

Media Music Awards 2013 va avea loc pe 19 septembrie, in Piata Mare din Sibiu, pe doua scene de dimensiuni impresionante, dotate cu aparatura sonora, lumini si ecrane cu leduri de ultima generatie.

Pentru prima data, participantii vor canta atat pentru cei peste 30.000 de spectatori din Sibiu, cat si pentru milioane de telespectatori din 15 tari, gala va fi transmisa peste hotare, asigurand astfel o expunere mediatica deosebita.

Trofeele Media Music Awards se acorda in mod transparent pe baza difuzarilor media din anul precedent, monitorizate de Media Forest, evenimentul reprezentand un adevarat barometru al impactului pe care artistii si piesele lansate il au asupra publicului.

La ceremonie vor participa artistii si trupele in voga in acest an. Cu aceasta ocazie, o mare parte dintre acestia intentioneaza sa lanseze noi piese, stiind deja succesul pe care l-au avut colegii lor la editia de anul trecut.

Pe scena Media Music Awards 2012 au urcat Loredana, Antonia, Alex Velea, CRBL & Helen & Adda, Connect-R, VUNK & Antonia, Grasu XXL & Spyke & Maximilan, Raluka, Deepcentral, Laurentiu Duta & Andreea Banica, solista din Bulgaria Desislava, Puya, Smiley, Anda Adam, Corina, Andra & What’s Up si Mandinga.

Cu totii au participat la eveniment in semn de multumire fata de statiile media care i-au difuzat in ultimele 12 luni.

Evenimentul este sustinut strategic de Consiliul Local Sibiu, prin Casa de Cultura a Municipiului, si mediatizat de ADPM PR, singura agentie de Celebrity PR din Romania.

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge