Bijuteriile Kaballah create de Thea O. Haimovitz

Luni, 15 octombrie 2012, la Grand Hotel Continental, Thea o. Haimovitz, a lansat o serie mica de bijuterii conceptuale Kaballah, pe care urmeaza, pentru prima data in Romania, sa le comerciualizeze

Thea a fost gazda serii si a oferit invitatilor, pe langa informatii pretioase de initiere in stiinta Kaballei, un miniconcert sustinut de celebrul violinist roman Alexandru Tomescu si bursierii Tinerii talente sponsorizati de Fundatia Principesa Margareta.
Thea este la cea de a 3-a editie destinata bijuteriilor cu mesaje Kaballah, ea a creat bijuterii pentru colectiile de vestimentatie semnate de designerii Catalin Botezatu si Wilhelmina Arz. Acele colectii de bijuterii au fost ulterior vandute la licitatie iar banii au fost folositi pentru donatii.
Bijuteriile Kaballah, create de Thea O. Haimovitz sunt realizate din argint si aur cu insertii de pietre semipretioase. Thea a povestit despre energiile benefice, protectoare  pe care le emite culoarea albastra, motiv pentru care ea foiloseste multe opale, agate albastre, turcoaze, zolzit, calcedonie, baza de safir, etc. Pretul unei bratari cu mesaje Kaballah, poate porni de la 250 de ron pana cateva sute de euro daca vorbim despre o bijuterie elaborate.
Invitatii Theei au fost Roxana Iliescu (realizator tv), Deea Buzdugan (designer), Adina Buzatu (designer), Oana Roman (KanalD), Florentina Opris (Prima Tv), Daniela Nane (actrita), Roxana Gutmann (actrita), Gianina Corondan (TVR), Wilhelmina Arz (designer),  Cristina Groza (dr feng shui), dr Ovidiu Bojor si Mirela Vescan care este imaginea bijuteriilor Kaballah. Thea a ales-o pe Mirela pentru ca sunt foarte bune prietene si  mineralogia este o pasiune comuna
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!