Beko Kaygee, cel mai cunoscut Master Trainer motivaţional din Anglia vine la Rainbow Day

De Unica.ro, pe

Revista Psychologies îl aduce în exclusivitate pe Beko Kaygee, unul dintre cei mai în vogă Master Traineri motivaţionali din Marea Britanie! Programul gândit de Beko Kaygee, în exclusivitate pentru RAINBOW DAY, acoperă o paletă diversificată de activităţi, abordând metode holistice a căror finalitate este armonia între minte şi trup.
Rainbow Day este un workshop de peste 7 ore, cu adresabilitate largă, extrem de util indiferent de vârstă şi nivel de antrenament. Aici vei invăţa sa-ţi înfrunţi temerile, să-ţi depăşeşti problemele curente şi blocajele fizice şi psihice.

Îţi vei insuşi o combinaţie unică de yoga, dans (afro-moves), tehnici de meditaţie şi de respiraţie. De asemenea, vei învăţa chiar de la Beko Kaygee, cum să te hrăneşti astfel încât dietele să rămână o amintire.

Workshop-ul are loc la The Grand Avenue – Hotel JW Marriott, Calea 13 Septembrie, nr. 90 Bucureşti, pe data de 14 septembrie 2013, în intervalul orar 09.30 – 17.30.

Probabil este cel mai în vogă Fitness Presenter din Marea Britanie…

International Presenter şi Master Trainer, Beko Kaygee promovează viaţa sănătoasă de mai bine de 20 de ani. Programele sale acoperă o gamă largă de activităţi, respectiv dans, arte marţiale şi metode de sănătate holistică, transpuse în exerciţii dinamice, sigure şi accesibile pentru oricine.

Director al ‘F3 Fitness’, fondator ‘F3 Tai Chi & Chi Kung Academy’ şi în prezent implicat în dezvoltarea ‘Şcolii de Yoga F3’, Beko este creatorul conceptelor Yoga Vibes™, Capoeira Fitness (UK), ‘Bend it With Beko’ si ‘Blade’.

Beko a studiat cu instructori din toate colţurile lumii, ulterior susţinând la rândul lui cursuri şi seminarii în numeroase ţări. Este consultant holistic, se bucură de un succes uriaş, fiind invitat la numeroase convenţii internaţionale de profil.

În loc să ofere alternative care nu au nici o relevanţă pentru o pozitie specifică sau mişcare, Beko oferă „adaptări” raţionale care generează aceleaşi beneficii şi care, în cele mai multe cazuri, duc spre atingerea obiectivului propus: poziţia specifică sau mişcarea respectivă.
Beko Kaygee, cel mai cunoscut Master Trainer motivaţional din Anglia vine la Rainbow Day

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!