Băieţii de la Animal X se adună sub balcon şi cântă serenade! Află pentru cine!

De PR, pe

Pe 10 mai, de la ora 21.30, în Centrul Vechi al Bucureştiului, băieţii de la Animal X vor cânta o serenadă sub balconul celei mai iubite fete!
Nu le-a plăcut niciodată să apară fără motiv, dar anul acesta au multe de spus! După ce a revenit în atenţia publicului cu balada „Doar tu şi eu”, care  a adunat, în timp record, peste 1.600.000 de vizualizări pe Youtube, trupa Animal X  a pregătit fanilor o serie de surprize inedite. Cântă serenade pentru fete şi pregăteşte un concert aniversar care încununează 13 ani de activitate!

Luna mai este plină pentru Animal X! Cei cinci membrii ai trupei au pregătit trei evenimente pentru fani! Primul, care dă startul distracţiei, este un concurs inspirat din commenturile fanilor de pe Facebook la balada „Doar tu şi eu”. Provocarea sună cam aşa: „Sub balcon îţi vom cânta o serenadă dacă declaraţia ta de dragoste adună cele mai multe like-uri. Intră în concurs, lasă-ţi inima să vorbească şi roagă-ţi prietenii să te voteze, iar pe 10 mai venim cu toată trupa să îi cântăm sub balcon, celui mai iubit dintre pământeni”! Astfel, Animal X şi-a ales „Julieta” care a scris cea mai frumoasă declaraţie de dragoste. Fata va fi răsplătită de băieţii de la Animal X cu cea mai frumoasă serenadă!

„La 13 ani distanţă de momentul lansării vrem să reînchegăm legătura cu fanii şi ascultătorii noştri. Serenada este dedicată „celui mai iubit dintre pământeni”,  iar postura în care ne vom afla este inedită. Ne pregătim intens pentru acest miniconcert şi îi aşteptăm cu drag în Centrul Vechi pe toţi cei care mai au o fărâmă de romantism în tot acest peisaj din ce în ce mai vulgar”, spune Şerban de la Animal X.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!