Axinte, de la „Vacanța mare”, se pregătește să facă muncă în folosul comunității: „Nu mi-e rușine!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 09 septembrie 2021, 16:17

Actorul Florin Petrescu (48 de ani), celebru pentru interpretarea personajului Axinte din grupul umoristic “Vacanța Mare”, a fost în luna octombire a anului 2020 condamnat la doi ani cu suspendare și la 60 de zile de muncă în folosul comunității, într-un dosar de șantaj.

Actorul a fost acuzat de DNA că l-ar fi şantajat pe fostul director al Spitalului Malaxa din Bucureşti, Florin Secureanu. Axinte ar fi încercat să obţină obțină o sponsorizare de la Secureanu, în numele lui Dan Diaconescu, pentru ca acesta să înceteze să-l mai menţioneze în emisiunile sale de la OTV.

Citeşte şi: Axinte, acuzaţii grave. „N-am avut bani s-o îngrop pe mama”

Recent, comedianul a vorbit în cadrul unui interviu despre cum a decurs viața lui în ultimele luni, după ce a primit sentința. Florin Petrescu spune că încă nu a fost chemat să presteze munca în folosul comunității datorită pandemiei de COVID-19, dar când va veni momentul, o va face fără să se simtă rușinat.

”Nu, încă nu m-au căutat, mai este timp, a fost și pandemie, anul trecut. Dar voi face tot ce mi se cere. Mătur și străzile, dacă e nevoie, nu mi-e rușine! Voi munci toate acele zile. Aștept să fiu repartizat!”, a explicat Axinte, pentru impact.ro.

Actorul spune că a muncit în ultimele luni și a strâns bani pentru “zile negre”.

”Nu știm ce se va întâmpla cu valul patru, poate iar ne bagă în case, așa că am făcut economii și am strâns bani pentru iarnă. Tragem tare, căci se triplează prețurile la curent. A mers foarte bine, vara asta, a fost multă lume, turiștii au stat mai mult în țară, au fost evenimente, la terase. Eu și Daniela Gyorfi facem atmosferă, facem show, umplem terasele”, a adăugat Petrescu.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!