Au mai rămas doua zile până la primele audiţii X Factor. Vezi ce sfaturi are Andrei Leonte pentru concurenţi

De pe

Audiţiile pentru cel de-al doilea sezon X Factor sunt gata de start. Caravana X Factor va străbate şi în acest an ţara în lung şi în lat pentru a găsi următorul super star la României.
Căutările încep la acest sfârşit de săptămână la Craiova, pentru a continua apoi la     Sibiu, Timisoara, Cluj, Iaşi şi Bucureşti.  Andrei Leonte, câştigătorul primului sezon X Factor le-a pregătit viitorilor cncurenţi o serie de recomandări.

În primul rând, Andrei le recomandă celor care doresc să se prezinte la audiţii să  nu se uite în jur la cât de bine sau cât de rău cânta ceilalti, să creadă în ei şi să îşi înfrângă emoţiile.

O altă recomandare foarte importantă ar fi să îşi aleagă piese noi, cunoscute, care ţin primele locuri în topurile muzicale şi să nu îşi facă griji dacă nu ştiu să danseze precum Chris Brown. Ceea ce e important este să simtă ritmul muzicii, să  se simtă în largul lor pe scenă. Să nu le fie teama să încerce lucruri noi, aşa cum la galele live Andrei a încercat coregrafia cu bikerii care sareau peste el.

De asemenea, Andrei îi asigură pe viitorii concurenţi că toţi membrii echipei sunt acolo pentru a-i ajuta, astfel că le recomandă să apeleze la ei cu încredere pentru orice problemă, tot aşa cum îi sfătuieşte să nu cedeze atunci când lucrurile devin solicitante, pentru că se vor dovedi a fi doar o mică parte din ceea ce va urma mai târziu şi care va fi meritat fiecare efort.
Pană la galele cu scenografie şi coregrafie, Andrei le sugerează concurenţilor să-şi “îmbrace” momentul cu ceva,  astfel înât să fie special. El a ales să cânte la audiţii stând în şezut pe scenă, cu  cu fotografia lui Natalie Portman în mână şi nu doar că a primit 3 de Da din partea juriului, dar a ajuns, în final, să fie desemnat marele câştigător al primului sezon.
În acest an, caravana X Factor va trece prin şase oraşe. După Craiova, urmează pe lista opririlor Sibiul, pe 18 iunie, Timişoara pe 21 iunie, Cluj, pe 24 iunie, Iaşi, pe 27 iunie şi Bucureşti, pe 1 iulie.

Programul complet al audiţiilor poate fi aflat de pe www.xfactor.a1.ro sau de pe pagina oficiala de Facebook a show-ului: http://www.facebook.com/xfactor.romania.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro