Anna Dello Russo creează o colecţie de accesorii senzaţionale pentru H&M

De PR, pe

Legendarul Fashion Director Anna Dellor Russo, simbol al modei, a demonstrat unicitatea stilului său prin crearea colecţiei speciale de accesorii pentru H&M.
Cu un farmec semeţ, un aer preţios şi ludic, gama de produse exprimă predilecţia creatoarei Dello Russo pentru arta ornamentării. Produsele vor fi disponibile începând cu data de 4 octombrie 2012, la finalul sãptãmânilor de modã din sezonul de toamnã, în aproximativ 140 de magazine din întreaga lume precum şi online. Colecţia include bijuterii, ochelari de soare, pantofi şi genţi şi o geantã de voiaj, oferind clienţilor H&M unicitate la preţuri fantastice.
Anna Dello Russo creează o colecţie de accesorii senzaţionale pentru H&M
„Sunt încântată de această colaborare: este prima dată când H&M implică un Fashion Director într-un proiect special. Este un semn al evoluţiei majore în domeniul modei şi sunt bucuroasă şi copleşită totodată pentru că am fost aleasă să îl coordonez. Am dorit să creez accesorii valoroase care sunt imposibil de găsit. Ca stilist, ştiu că accesoriile sunt esenţiale: reprezintă nota personală oferitã oricãrei  ţinute. Cu aceste articole, toată lumea se poate simţi bine, transformând o zi obişnuită într-un eveniment de modă fantastic”, spune Anna Dello Russo.
Descrisă de celebrul fotograf Helmut Newton ca o „pătimaşă a modei”, Anna Dello Russo este una dintre forţele motrice ale modei contemporane. Cu un simţ al stilului inegalabil, Anna a dat formă modului în care noi privim moda astăzi, prin activitatea ei impresionantă la revista Vogue Italia, unde a lucrat ca redactor de modă timp de doisprezece ani şi a colaborat cu fotografi ca Helmut Newton, Michel Comte, Walter Chin şi ulterior ca redactor şef la revista L’Uomo Vogue. În prezent Fashion Director at Large şi consultant de creaţie la revista Vogue Japonia, Anna Dello Russo este o sursă de inspiraţie pentru bloggerii din domeniul modei, pe care îi încântă cu ţinute extravagante şi nenumărate schimbări de ţinute pe parcursul săptămânilor de modă din lume.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!