Andrei Leonte a retrăit emoţiile de la X Factor

De PR, pe

Andrei Leonte, câştigătorul primului sezon X Factor a retrăit ieri, pentru câteva clipe, emoţiile primilor paşi în lumea celebrităţii. Tânărul a venit la audiţiile X Factor din Bucureşti, a reîntâlnit o parte din echipă şi a avut o vorbă de încurajare pentru concurenţi. Prima etapă a audiţiilor X Factor s-a încheiat. Urmează audiţiile cu juriul!
Andrei Leonte, câştigătorul primului sezon X Factor a fost şi el prezent ieri la audiţii şi a refăcut primii paşi care l-au condus spre marele premiu de 200.000. A trecut pe la pupitrul de înscrieri, ar fi primit o brăţară roşie, dacă ar mai fi participat şi anul acesta, i-ar fi aşteptat pe Răzvan şi Dani, ar fi filmat câteva cadre şi ar fi intrat cu inima cât un purice în sala de audiţii.
Ieri, Andrei a trecut pe la înregistrări, dar doar pentru a-i saluta pe membri echipei, a intrat apoi între concurenţi, urându-le baftă, i-a salutat pe Răzvan şi Dani, a făcut fotografii şi a dat autografe. A intrat în sala de audiţii, dar nu la un test, ci pentru a o reîntâlni pe Crina Mardare. În urmă cu un an nu spera că va ajunge cunoscut în întreaga Românie, însă a crezut în visul său şi a ajuns câştigătorul primului sezon X Factor România şi al marelui premiu de 200.000 de euro.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro