Andreea Marin şi echipa „Trezeşte România” ajung la Cluj

Alătură-te campaniei „Trezeşte România” şi vino vineri, 25 mai, la ora 15:00, în Amfiteatrul 101 de la Facultatea de Ştiinţe Politice din Cluj.
Cunoşti oameni care fac cinste României, oameni plini de viaţă, care se încăpăţânează să clădească prin forţele proprii în această ţară, să-şi facă vocea auzită luptând pentru drepturile lor şi ale celor din jur, români care îndrăznesc să viseze şi să transforme visul în faptă?
Oameni cărora le pasă, care nu acceptă resemnarea, pentru că au valoare?
Fotografiază până atunci o fapta pozitivă sau un om de valoare din oraşul tău, un loc nou reprezentativ pentru Cluj, pune într-un plic povestea unui om ştiut de tine, pe care îl consideri extraordinar şi pe care vrei să îl cunoască şi alţii, propune-l pe cel pe care-l admiri ajutându-ne să îl descoperim şi astfel vei fi şi tu printre cei care decid să trezească România la o alta realitate!
Evenimentul este organizat de Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, în parteneriat cu Realitatea TV şi Fundaţia Preţuieşte viaţa şi va fi moderat de realizatorul campaniei, Andreea Marin Bănică.
Începând cu 1 iunie, descoperă, împreuna cu Andreea Marin Bănică, poveştile românilor fără nume sonore, care schimbă vieţi
Pe 9 mai, realitatea.net a lansat secţiunea „Trezeşte România” (realitatea.net/trezesteromania), o pagină de internet pe care sunt invitaţi să posteze toţi cei care cunosc oameni cu realizări uimitoare, persoane care fac ceva pentru a schimba vieţile celor din jur, dar si cei care au făcut ceva deosebit sau au o idee care poate mişca lucrurile.
Echipa campaniei va selecta dintre cazurile prezentate pe site si pe facebook, iar cele mai bune idei, cele mai interesante personaje vor fi prezente în emisiunea moderată de Andreea Marin Bănică la Realitatea Tv.
Foto: PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!