Andreea Ibacka, alături de Horațiu Mălăele și Rodica Mandache în Campania “Suflete de Aur”

De Unica.ro pe

Actrița Andreea Ibacka se alătura campaniei “Suflete de Aur – Stele pentru o viata de copil”, întregind seria actorilor și muzicienilor de geniu care au acceptat sa urce probono pe Scena Mare a Teatrului Național din București, pentru un spectacol-colectă de fonduri în beneficiul unei fetițe căreia destinul i-a adus, prea devreme, cumpene de viață.
Vedeta postului Acasă TV și membru fondator al Zâmbet și Suflet, asociație umanitară care se alătură Asociației Producatorilor si Organizatorilor de Spectacole din România in acest proiect va fi amfitrioana galei care va închide, sâmbătă, 22 iunie, de la ora 20.00, stagiunea de anul acesta a Naționalului bucureștean. Invitații serii sunt mari actori, Horațiu Mălăele, Rodica Mandache, Medeea Marinescu și Marius Manole, secundați de tineri muzicieni de geniu, Adrian Naidin, Irina Sârbu, Ciprian Parghel și Anuța Arghiroiu & Balkanik Band, artiști care au acceptat să participle la un spectacol conceput pentru a ajuta un copil să trăiască.
„Dorim să mulțumim domnului Ion Caramitru, directorul Teatrului Național din Bucuresti, care ne-a pus Sala Mare la dispoziție, artistilor din distribuție pentru că au acceptat să joace probono in acest spectacol, partenerilor media și, nu in ultimul rand, personalului sălii de spectacol, cei care au acceptat bucurosi să se prezinte neremunerat și să ne ajute să ducem acest spectacol la un nivel ce ii va incânta pe spectatorii prezenți”, au declarat organizatorii.

“Umanitatea va exista atâta vreme cât noi vom avea grijă unii de alții”, spune violoncelistul Adrian Naidin, un artist confirmat de muzicianul leton Mischa Maisky, care i-a fost profesor, de regizorul grec Mihalis Kakogiannis – care i-a fost admirator, și colaborator al lui Moby pentru coloana sonoră a filmului The Necessary Death of Charlie Countryman.

Sâmbata, 22 iunie, de la ora 20.00, vă așteptăm în Sala Mare pentru un spectacol care va celebra solidaritatea umană: cu cele mai inspirate versuri și muzică bună, de la jazz, ento-jazz, samba, la bossa nova, blues, tango sau muzici din Bucureștiul interbelic, până la experimente acustice inedite, în proiecte consacrate, care au atins excelența.

Vom sărbatori cu bucurie, fără să-I uităm pe cei care sunt obligați, uneori, să zâmbească având lacrimi în suflet… Așa își începe fiecare zi Daniela Costache, o fetiță de șapte ani și opt luni, care înfruntă o cumplită încercare: în decembrie 2012 a fost diagnosticată cu cea mai gravă formă de cancer osos, Sarcom Ewing, aripa iliacă dreaptă. Daniela nu se mai poate juca cu copiii prin parcuri, nu mai poate alerga pe alei, nu mai poate învăța abecedarul și nici nu-și mai poate prinde părul în codițe. Iepurașii și ursuleții de pluș sunt cei care îi înseninează zilele de spital. Nu mai are nici bucle, nici pampoane, ci își ascunde în perne capul neted. Și zâmbește. Daniela are șanse să trăiască. Dar are nevoie de noi, cei care, din omenie și din compasiune, i-am putea oferi cel mai frumos dar: viața. În încercarea de a strânge suma care să salveze un suflet, vă așteptăm să începeți vara la Teatrul Național din București, pentru ca apoi să puteți pleca în vacanță cu sufletul inspirat de fapte bune.

Biletele pentru spectacolul  “Suflete de Aur – Stele pentru o viata de copil” se gasesc la casieria TNB, Unirea Shopping Center (parter si etaj 2), casa de bilete a Salii Palatului, în oficiile Poștei Române si in magazinele INMEDIO semnalizate Bilete.ro și online, pe www.biletoo.ro, www.blt.ro și vreaubilet.ro si www.bilete.ro .

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro