Andreea Bălan a lovit-o pe Christina Aguilera

„Când mi-am început cariera toţi ziceau cã o copiez! Acum m-am rãzbunat!”, a spus Andreea Bălan despre Christina Aguilera.

Încã de când şi-a început cariera solo, Andreea Bãlan a fost acuzatã în nenumãrate rânduri cã o copiazã pe Christina Aguilera întru totul. Deşi o asemenea asociere cu vedeta de peste Ocean nu poate fi decât flatantã, Andreea a avut şi momente în care a dorit sã se rãzbune. Astfel cã atunci când s-au vãzut faţã în faţã, Andreea a lovit-o cu putere pe Aguilera. „Când mi-am început cariera toţi ziceau cã o copiez. Acum m-am rãzbunat!”

Totul a fost posibil în semifinala transforming show-ului „Te cunosc de undeva!” difuzatã sâmbãta aceasta, de la 20:30, la Antena 1. Ruleta show-ului i-a adus lui Jorge rolul Christinei Aguilera, iar jurata Andreea Bãlan nu a putut rãmâne indiferentã; l-a lovit cât de tare a putut pe bietul Jorge!
Un pas îi mai departe pe cei opt concurenţi de marea finală Te cunosc de undeva! şi de premiul de 15.000 de euro. Sâmbăta aceasta, în cea de-a unsprezecea gală Te cunosc de undeva! vor urca pe scenă Marian – Pitbull, CRBL – Snap, Claudia – Mika, Maria – Loredana, Lora – Barbra Streisand, Lavinia – Dana International, Adrian Enache – James Brown, Jorge – Christina Aguilera şi tot atunci telespectatorii vor putea descoperi cei patru finalişti ai transforming show-ului.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!