Anda Adam, mai tare decât Jennifer Lopez în Peru! A ajuns nr.1!

De PR, pe

Anda Adam se bucură de un succes internaţional din ce în ce mai mare. Artista a ajuns pe locul 1 în topul NRJ din Peru cu piesa “Can You Feel Love”, pe care a compus-o şi pe care o interpretează alături de DJ-ul portughez Kourosh Tazmini.
Melodia domină topurile din ţara latino, devansând hituri ale unor artişti renumiţi precum Jennifer Lopez, Pitbull şi Bob Sinclair.
“Can You Feel Love” se anunţă a fi hitul verii în America de Sud, mai ales după ce piesa a intrat pe radiourile din Brazilia, Venezuela, Columbia şi Peru.
Bucuria este cu atât mai mare pentru artistă, cu cât piesa este compusă chiar de ea.
“Este o piesă de vară, sensibilă, pe care o simţi în adevărata ei valoare dacă eşti îndrăgostit. Mă bucur enorm că este plăcută de public. Pentru un artist, aceasta este cea mai mare satisfacţie!”, declară Anda Adam.
Artista a interpretat această piesă pentru prima dată într-o emisiune TV anul trecut, în Portugalia, în cadrul show-ului Portugal no Curacao de pe RTP 1.
Atunci, ritmurile antrenante ale melodiei si look-ul artistei l-au impresionat pe prezentatorul show-ului care a intrat în platou şi a dansat alaturi de Anda. Cuprins de euforie, acesta i-a sărutat la un moment dat mâna artistei noastre în semn de admiraţie.
Videoclipul melodiei este acum difuzat de posturile muzicale din toată lumea şi a fost filmat anul trecut în Portugalia, la castelul Mouros şi pe o corabie cu care a străbătut ţărmurile Oceanului Atlantic.
Îmbrăcată cu o rochie albă, lungă, vaporoasă, cu o cămaşă albastră legată la piept, pentru a-i dezveli unul din cele mai bine lucrate abdomene feminine din showbiz-ul românesc, şi cu o bentiţă roşie pe cap, Anda Adam a filmat clipul piesei şi pe renumita plaja Paraia de Guincho din Portugalia.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!